Aankondiging: boekpresentatie van mijn tiende roman!

Posted by:

22-12-2015

exitusa1

9 januari is het zo ver, dan verschijnt mijn tiende roman! Hoe ontzettend gaaf is dat? Om dat te vieren, zal er een speciale boekpresentatie zijn, met mogelijkheden om auteurs vragen te stellen en alvast wat te horen over het boek!

Tien romans

Dertig jaar ben ik, en mijn tiende roman komt er aan. Ik vind dat een ontzettende mijlpaal, iets waarvan ik een aantal jaar nooit had verwacht dat ik het zou bereiken. Mijn tiende feelgoodroman is bijna een feit. Op 9 januari is de officiële boekpresentatie, omdat ik deze mijlpaal graag met mijn lezers wil vieren.

Exit USA

Exit USA is de titel van mijn tiende roman, het speelt zich af in de Verenigde Staten, waar Lana een groepsreis maakt. Haar ex zit bij haar in de groep en hij is niet van plan om haar opnieuw te laten gaan. Amerika is voor mij een heel belangrijk land. Ik ben er zelf geweest en het heeft voor hele goede herinneringen gezorgd. Ik ben dus erg blij dat juist deze roman mijn tiende is. Het betekent heel erg veel voor me.

Boekpresentatie

De boekpresentatie van mijn roman is zaterdag 9 januari in de Bibliotheek van Brummen (Graaf van Limburg Stirumplein 10). Ik zal niet de enige auteur zijn hier. Mijn collega’s Jose Vriens, Maresa Jacobse en Kirstin Rozema zijn ook aanwezig tijdens de boekpresentatie en er is een speciaal vragenrondje voor auteurs die zelf ook een boek willen schrijven. De persoon die de leukste vraag stelt, kan een boek winnen! Daarna is de daadwerkelijke boekpresentatie en kunnen mensen het boek kopen, laten signeren en even met mij praten. Uiteraard allemaal onder het genot van een hapje of een drankje.

Ik zou het superleuk vinden als jij ook komt!

11

Comments

 1. 37.salami.asia  december 14, 2017

  I made these last night and it was a disaster so Im hoping you might be able to help me figure out where I went wrong. The recipe didnt state what temp to bake at so I just did it at 350 degrees.

  reply
 2. 5ct  december 14, 2017

  I dont understand if it is good for people with HIV to take part in soccer games?

  reply
 3. 769  december 14, 2017

  Have you ever doubled the recipe and put in a 911? Im afraid a smaller pan will last for ten minutes.

  reply
 4. 8dy  december 14, 2017

  hi Im starting my atrioza today. Should I take it before food or after food,is it true that with it u will also have bad dreams,seeing things that other people dont see,vomit,have a rash, and loose weight?

  reply
 5. 2x9  december 14, 2017

  I am currently on Odimune, and eczema is slowly fading away, but for the past 3 days, my tummys running

  reply
 6. 2a.sallow.co  december 14, 2017

  Love the gorgeous blue floral prints of the sweatshirt, so striking! Cool denim hat too, its so chic and matches so perfectly with the top!

  reply
 7. jb41.html  december 14, 2017

  In my country of Japan, we dont have TVs onboard buses. What we have instead are digital displays that shows how much to pay depending on where you got on and where youre getting off.

  reply
 8. eza9.html  december 14, 2017

  I am hiv negative and my husband is hiv positive , and now I need a child , and my status I wanna keep it as negative ,what can I do? Sperm wash is its clean -hiv negative sperm? Tell me more .I really need a child , I ve got one whose hiv negative , I dont want to adopt and please help

  reply
 9. 21.sallow.co  december 14, 2017

  I have been going through some challenging times lately. I have an attraction towards long legs. Do not ask me why. Yesterday I went to see Sumatra Tigers at a Park and today walking in a populated area near a lagoon after seeing a bunch of white birds at a distance fly back and forth I saw a coyote run in front of me from a golf area across a street to another bushed area before the next golf area. Yes it did look at me. I feel guilty as I told the people at the resort about it and hope its smart enough not to get caught. Then I looked this up. Amazing to think of an animal being a spirit that is watching over me and yes I could do with some nice surprises soon.

  reply
 10. 1q.sallow.co  december 14, 2017

  Loving errythang and havent met an ankle zipper I didnt like. TGIF!

  reply
 11. gycszm.fm  januari 12, 2018

  [url=http://gycszm.fm/?mp3=&L][img]http://gycszm.fm/images/logo.png[/img][/url] скачать песню инна хот 2017 miyagi эндшпиль песни скачать музыку эрони исмоилчон исмоилов mp3 скачать скачать песню из рекламы киевстар [url=http://gycszm.fm/?mp3=Hazem Beltagui & Neev Kennedy]музыка чеченская 2017[/url]

  reply

Add a Comment