Suzanne PetersIk ben Suzanne Peters, geboren op 30 april 1985 in Roermond. Tegenwoordig woon ik in Zutphen, nadat ik jaren in Brummen heb gewoond.

Schrijven is voor mij altijd al een passie geweest. Op zeer jonge leeftijd schreef ik al schriften vol met verhaaltjes en ik heb altijd geroepen dat ik ooit schrijfster zou worden. En dat is me gelukt! Op mijn negentiende gaf ik in eigen beheer een jeugdboek uit, ‘De draak van Katibal’. En daar bleef het niet bij. Voor uitgeverij Marken schreef ik verschillende tijdschriftenromans en hier heb ik erg veel van geleerd. Schrijven hoort nu bij mijn dagelijkse leven. Ik schrijf boeken, maar ook veel teksten voor websites. Sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf met de naam ‘Suzanne Peters’ en ik schrijf in opdracht teksten. Ook heb ik al verschillende cursussen gevolgd om mijn schrijftalent te verbeteren. Bij uitgeverij Ellessy heb ik de kans gekregen om boeken te publiceren. Ik schrijf er zowel liefdesromans als informatieve jeugdboeken over verschillende onderwerpen. Mijn eerste boeken bij een reguliere uitgever zijn dus een feit! En natuurlijk ben ik ook nog lang niet van plan om te stoppen met schrijven. Houd mijn website dan ook goed in de gaten, want ik zal geregeld met leuke updates komen!

Behalve schrijven heb ik nog meer hobby’s. Zo ben ik dol op lezen en heb ik een enorme boekenkast vol boeken in allerlei genres. Een favoriete auteur heb ik niet echt, er zijn immers zo veel goede schrijvers. Ook ben ik dol op muziek en dan voornamelijk rock en metal. Het is dan misschien ook niet verwonderlijk dat ik geregeld bij concerten te vinden ben. Ook ben ik gek op reizen. Dit kan ver weg zijn, maar ook lekker dichtbij.