In januari verschijnt mijn tiende feelgoodroman: Exit USA. Een echte mijlpaal natuurlijk! Ben jij erg benieuwd naar dit boek én heb je een boekenblog? Dan ben ik op zoek naar jou!

Exit USA

exit usaAls Lana op een dag thuis komt, betrapt ze haar vriend Pascal met een andere vrouw. Ze toont geen genade en maakt het direct uit met hem. Wat volgt is een onzekere periode van eenzaamheid. Hoe kan ze haar leven weer opbouwen? Waar moet ze wonen? Hoe moet ze haar familie uitleggen dat ze Pascal écht niet kan vergeven? Om tot rust te komen boekt ze een groepsreis naar de Verenigde Staten. Een land dat ze altijd al eens wilde bezoeken. Drie weken lang rondreizen met mensen die niks van haar relatiebreuk weten. Daar heeft ze mooi de tijd om te bedenken wat ze met haar leven wil.

Dan blijkt dat Pascal dezelfde reis heeft geboekt en hij is niet van plan Lana opnieuw te laten gaan…

Tiende roman

Mijn eerste feelgoodroman verscheen in 2009. Het boek heet Geheime Liefde, waarin een vrouw zich schaamt voor het overgewicht van haar vriend. Ik had nooit durven dromen dat ik 2016, zo’n zeven jaar na het verschijnen van Geheime Liefde al tien feelgoodromans op mijn naam zou hebben. Tien! Dat bijzondere feit moet natuurlijk gevierd worden. Sowieso met een boekpresentatie, waar ik later op mijn site wat meer over zal vertellen, maar ook met een speciale blogtour. En daar heb ik jullie hulp natuurlijk bij nodig.

Boekbloggers gezocht!

Voor deze blogtour ben ik op zoek naar enthousiaste boekbloggers die mijn tiende roman Exit USA graag willen lezen en er over willen bloggen in januari. Extra blogmateriaal, zoals interviews, gastcolumns of weggeefacties zijn dan ook mogelijk.

Spreekt je dit aan? Mail me dan even via info@suzannepeters.nl. Vertel erbij wat je blog is, hoeveel bezoekers je blog trekt en wat jij op je blog wilt doen om aandacht aan het boek te besteden. Ik mail je dan zo snel mogelijk terug!