26-11-2013

Mijn nieuwe boek ‘Blijf bij me‘ is afgelopen week verschenen. Een bijzonder, maar tegelijkertijd ook erg spannend moment. Het is altijd maar afwachten of mensen je boek wel goed vinden. Recensies gaan komen en de eerste exemplaren worden gelezen. Blijf bij me stond eigenlijk voor vorig jaar al in de planning. Ik kreeg het echter niet op de juiste manier op papier en heb daarom besloten eerst Zoektocht naar het verleden en Dubbeldate te schrijven.

Blijf bij me

Blijf bij me speelt zich namelijk gedeeltelijk af rondom een puppycursus. Zelf ging ik toen ik het boek in eerste instantie schreef ook wekelijks naar een hondencursus met mijn eigen hond en tijdens die periode is er een hoop gebeurd. Ik werd in situaties gegooid waar ik helemáál niets mee te maken wílde hebben en had het gevoel alsof ik midden in een soap terecht was gekomen. Uiteraard zou mijn boek echt compleet anders zijn dan wat ik heb meegemaakt, maar het zorgde er wel voor dat ik me er niet toe kon zetten om dit boek te schrijven.

Maar, het is me eindelijk gelukt en ik ben blij met het eindresultaat. Het is een leuk, luchtig boek geworden. Waar ik ook heel trots om ben is de omslag. Mijn eigen hond heeft als fotomodel gestaan en dat maakt het natuurlijk erg bijzonder.

Natuurlijk ben ik heel erg benieuwd wat jullie van het boek vinden! Je kunt dit me altijd laten weten via mijn Facebook, mijn Twitter of contact opnemen via deze website.