Aankondiging: boekpresentatie van mijn tiende roman!

Posted by:

22-12-2015

exitusa1

9 januari is het zo ver, dan verschijnt mijn tiende roman! Hoe ontzettend gaaf is dat? Om dat te vieren, zal er een speciale boekpresentatie zijn, met mogelijkheden om auteurs vragen te stellen en alvast wat te horen over het boek!

Tien romans

Dertig jaar ben ik, en mijn tiende roman komt er aan. Ik vind dat een ontzettende mijlpaal, iets waarvan ik een aantal jaar nooit had verwacht dat ik het zou bereiken. Mijn tiende feelgoodroman is bijna een feit. Op 9 januari is de officiële boekpresentatie, omdat ik deze mijlpaal graag met mijn lezers wil vieren.

Exit USA

Exit USA is de titel van mijn tiende roman, het speelt zich af in de Verenigde Staten, waar Lana een groepsreis maakt. Haar ex zit bij haar in de groep en hij is niet van plan om haar opnieuw te laten gaan. Amerika is voor mij een heel belangrijk land. Ik ben er zelf geweest en het heeft voor hele goede herinneringen gezorgd. Ik ben dus erg blij dat juist deze roman mijn tiende is. Het betekent heel erg veel voor me.

Boekpresentatie

De boekpresentatie van mijn roman is zaterdag 9 januari in de Bibliotheek van Brummen (Graaf van Limburg Stirumplein 10). Ik zal niet de enige auteur zijn hier. Mijn collega’s Jose Vriens, Maresa Jacobse en Kirstin Rozema zijn ook aanwezig tijdens de boekpresentatie en er is een speciaal vragenrondje voor auteurs die zelf ook een boek willen schrijven. De persoon die de leukste vraag stelt, kan een boek winnen! Daarna is de daadwerkelijke boekpresentatie en kunnen mensen het boek kopen, laten signeren en even met mij praten. Uiteraard allemaal onder het genot van een hapje of een drankje.

Ik zou het superleuk vinden als jij ook komt!

0

Add a Comment