Boek zoekt uitgever

Posted by:

Momenteel schrijf ik boeken bij uitgeverij Ellessy en dat doe ik met ontzettend veel plezier. Helaas kan ik hier maar twee tot drie titels per jaar publiceren en nu ik bij Ellessy behalve mijn liefdesromans ook mijn fantay publiceer, zullen er wat minder romantische titels van mijn hand verschijnen.

2015 wordt mijn jaar

Dit jaar ga ik me focussen op het schrijven van een manuscript dat ik niet bij mijn huidige uitgever ga aanbieden. Ik  wil er een romantisch verhaal van maken dat zich afspeelt in het zonnige Spanje en waar een actueel thema in voorkomt dat – naar mijn weten – nog niet op deze manier aan bod is gekomen in boeken. Het boek gaat over vriendschappen, romantiek en onzekerheid en ik kan niet wachten om me er volledig op te storten. Een leuke uitdaging en volgens mij wordt het voor veel een herkenbaar boek.

Boek zoekt uitgever

Dit manuscript ga ik dus aanbieden bij andere uitgeverijen. Mijn eigen uitgever is hiervan op de hoogte en begrijpt waarom ik dit wil. Welke uitgever? Dat weet ik nog niet precies, de komende tijd ga ik behalve schrijven ook eens lekker oriënteren en bekijken wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Duimen jullie voor me?

0

Add a Comment