Boekpresentatie Kaart van Kara

Posted by:

10846149_776538935751684_6492684860219788616_nNog een weekje, en dan verschijnt De kaart van Kara, het eerste deel van De 7 Poortwachters en mijn fantasydebuut. Om dat te vieren heb ik volgende week mijn boekpresentatie in Zutphen.

Kaart van Kara

Welkom in Kara! Een wereld vol vampiers, draken, elfjes, reuzen en andere magische wezens. Wil je deze wereld bezoeken? Dat gaat niet zomaar. De toegangspoorten worden namelijk bewaakt door zeven Poortwachters. Slechts zelden kan er iemand uit onze wereld naar de magische wereld van Kara.

Wanneer Megan ontdekt dat ze een magische kracht heeft waarmee ze deuren kan openen, staat haar hele leven op zijn kop. Eén van de zeven Poortwachters heeft haar – en haar krachten – nodig om een belangrijke landkaart bij de vampiers te halen. Is de norse Poortwachter eigenlijk wel te vertrouwen? En hoe zit het met die vriendelijke vampier die ze regelmatig tegenkomt?

Boekpresentatie

Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom in Boek & Buro, Beukerstraat 77 Zutphen. Deze boekhandel ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van centraal station Zutphen.
Parkeren kan bij het parkeerterrein van de AH XL, op Polsbroek.

Uitgever Larry Iburg zal een welkomstpraatje houden. Daarna vertel ik over mijn fantasydebuut. Dit gaat allemaal onder het genot van een drankje.
Na de presentatie kun je het boek laten signeren. Iedereen die het boek koopt zal tevens een consumptiebon ontvangen voor de afterparty. Bij cocktailbar Mixxim.

Iedereen is welkom!

Spannend

Ik heb hier al een stapel geprinte boeken liggen. Ze zien er prachtig uit en ik hoop maar dat jullie daar net zo over denken. Wisten jullie dat ik nog nooit eerder een boekpresentatie heb gehouden? Daarom vind ik dit megaspannend.

Kom je ook?

0

Add a Comment