Ik wist het al eventjes en nu maak ik het officieel bekend: mijn fantasy zal dit jaar nog verschijnen! Daar ben ik natuurlijk superblij mee! Laat het regelen maar beginnen!

De 7 Poortwachters – De kaart van Kara

De kaart van Kara zal het eerste deel worden van de serie De 7 Poortwachters. De serie zit bomvol magie, bijzondere wezens en een geheel nieuwe wereld. De wereld Kara, die met zeven Poorten in verbinding staat met onze Wereld. Waar die Poorten zijn? Dat is geheim. In Kara bestaat geen techniek, maar is er wel een hoop magie. Ook zijn er wezens, zoals vampiers en draken.

Het verhaal!

Megan, een doodnormaal meisje uit onze wereld, ontdekt dat een magische kracht heeft waarmee ze deuren kan openen. Eén van de zeven Poortwachters heeft haar en haar magie nodig. Ze moet haar magie gebruiken om een belangrijke landkaart terug te halen. Het is alleen de vraag of de norse Poortwachter wel te vertrouwen is.

Eerste deel

De Kaart van Kara is het eerste deel van een spectaculaire serie. Ik heb erg lang gewerkt aan het uitwerken van de wereld en de personages om ervoor te zorgen dat alles klopt. Ondertussen ben ik al druk bezig met het schrijven van deel twee. Beetje bij beetje krijgt de lezer meer te zien van de wereld.

Mijn fantasy dit jaar

Dit najaar zal dit eerste deel dus verschijnen. Er moet nog een hoop geregeld worden! Denk bijvoorbeeld aan de omslag en de kaart die in het boek komt te staan. Ook moet ik het manuscript nog een paar keer nalezen en checken of écht alles klopt. En dan moet de redactrice er nog eens kritisch naar kijken en komt er nog een speciale website en…. Véél werk dus nog.

Spannend

Ik vind het superspannend om te weten dat dit boek er gaat komen. Het is iets waar ik lang aan heb gewerkt en waar ik ontzettend trots op ben. Eind dit jaar kunnen eindelijk mensen in de wereld duiken die ik al zo lang ken. Hopelijk gaan jullie, de lezers, het verhaal tof vinden. Dit najaar zal ik het weten!

Op de hoogte blijven?

Uiteraard houd ik jullie in deze blog op de hoogte over de publicatie van mijn fantasyboek! De komende maanden gaat er namelijk nog érg veel gebeuren.