Ik kom op tv!

Posted by:

hqdefault9-11-2016

Bij omroep Gelderland zal ik morgen op televisie komen! Dit wordt mijn tv-debuut. Kijken jullie ook allemaal?

Gevraagd voor uitzending

Een tijdje terug kreeg ik een e-mail van Omroep Gelderland. Ze zijn bezig met een programma dat Parels en Passie heet. In dit tv-programma draait het om drie musea in een bepaalde streek en de vrijwilligers die hier werken. Tussendoor hebben ze stukjes met een bekende Nederlander uit die streek, die vertelt over de omgeving. Ze vroegen mij als bekende Nederlander voor Zutphen en omstreken. Ik voelde me vereerd en zei natuurlijk ja!

Bekende Nederlanders

Ik heb aardig wat boeken op mijn naam staan, maar ik zie mezelf absoluut niet als bekende Nederlander. Ik was dus wel een beetje verbaasd dat ik hiervoor werd gevraagd. Eerdere bekende Nederlanders in dit tv-programma zijn bijvoorbeeld Jan de Hoop, Marianne Theime en Sander Geus. Niet de minste namen. En aflevering 10 gaat over mij!

 

Opnames

Vorige week hadden we de opnames. We zijn naar een mooie vijver gegaan hier vlakbij mijn huis en hier werd ik geïnterviewd. Ook zijn er nog opnames gemaakt met de drone en moest ik een paar keer heen en weer lopen. Ik had mijn hond Charlie meegenomen, omdat hij altijd mee gaat wandelen en dit dus ook goed bij de beelden past. De opnames gingen goed. Charlie vond het wel even eng toen we met de drone bezig waren, maar toen hij merkte dat ik ontspannen was, ging het met hem ook steeds beter. Ik vond het een ontzettend leuke ervaring en ik kan niet wachten om te zien wat ze ervan gemaakt hebben!

Charlie was na afloop ontzettend moe en heeft heerlijk in zijn mandje liggen slapen.

14963130_1239138156158424_85242618336528298_n

Uitzending

Morgen, donderdag 10 november, zal de uitzending bij Omroep Gelderland te zien zijn. Dit is om 17.20 uur, maar wordt daarna de hele avond herhaald. Ook zal het later online terug te zien zijn. Gaan jullie kijken? Ik tenminste wel. En hier heb ik alvast het promofilmpje voor jullie! Spannend dit!

0

Add a Comment