Ik sta op Manuscripta!

Posted by:

15-8-2014

Zondag 7 september sta ik op Manuscripta om boeken te signeren en mijn komende boek De 7 Poortwachters – de kaart van Kara te promoten. Daar heb ik ontzettend veel zin in!

Wat is Manuscripta?

Manuscripta is een jaarlijks evenement waar uitgeverijen boeken voor het komende boekenseizoen presenteren. Dit is niet alleen interessant voor de pers, maar ook voor lezers! Er zijn namelijk auteurs, interviews, lezingen en leuke acts. Ook kun je boeken kopen. Er zijn activiteiten voor jong en oud. Boekenliefhebbers moeten hier eigenlijk gewoon naartoe.

Auteurs op Manuscripta

Er komen een hoop auteurs naar Manuscripta 2014. Waaronder Jill Mansell, John Boyne, Henk Spaan en Lisette Jonkman. Zelfs de reuzenmuis Geronimo Stilton is aanwezig. En… ik ben er dus ook! Om 13.30 uur sta ik bij de stand van Ellessy om mijn boeken te signeren, maar ik zal de hele dag op het terrein aanwezig zijn.

Eerste signeersessie

Hoewel ik al jaren boeken schrijf en publiceer, wordt dit mijn eerste signeersessie. Ik kan een behoorlijke zenuwpees zijn, dus ik vind het allemaal best wel spannend. Gelukkig heb ik er ook heel veel zin in en het lijkt me ontzettend leuk kennis te maken met mijn lezers.

Kom jij ook?

Lijkt het je leuk ook naar Manuscripta te komen? Dit jaar is het in Utrecht, rondom het Stadhuis. Het is op 7 september. Meer informatie is te vinden op www.manuscripta.nl. Hopelijk tot dan!

0

Add a Comment