Kleine onthulling fantasyboek

Posted by:

4-6-2014

Binnenkort verschijnt de Ellessy Fondslijst voor najaar 2014 en er staat een boek van mij in. Niet heel gek, ik probeer twee boeken per jaar te publiceren. Toch is het boek dat in de fondslijst staat speciaal. Het is namelijk mijn eerste fantasyboek dat ik publiceer via een reguliere uitgever.

De 7 Poortwachters

DeĀ  7 Poortwachters wordt het eerste deel van een serie voor jongeren, die zich afspeelt in een magische wereld. Ik ben niet geheel onbekend met fantasy, want mijn allereerste eigen beheer boek was ook fantasy. Toch is het nu anders. Ik ben ouder en heb meer geleerd op schrijfgebied. In dit eerste boek wordt de basis gelegd en maakt de lezer kennis met de wereld Kara, waar legendes en oude verhalen tot leven komen.

Kleine onthulling

Omdat ik eigenlijk niet kan wachten tot iedereen het boek kan lezen, doe ik alvast een kleine onthulling. Ik weet namelijk al hoe de omslag eruit komt te zien, hij wordt prachtig! De cover laat ik nog even niet zien, maar wat ik wel kan laten zien is het logo van de serie. Kijk eens hoe gaaf:

7poortwachters

Coverontwerp

Het ontwerp van de cover is gemaakt door Jos Weijmer, van uitgeverij Zilverspoor. Op Elfia sprak ik hem dit jaar en hij wilde graag helpen met een mooie cover, die hopelijk veel lezers zal aanspreken.

Spannend

Langzaam komt de publicatie van dit boek dichterbij. Ik vind het superspannend allemaal. Maar voordat het boek verschijnt, moet ik nog een hoop doen. Ik moet het boek nog een paar keer herlezen en aanpassen, zodat ik zeker weet dat er geen fouten meer in staan.

 

Wat vinden jullie?

Wat vinden jullie van het logo? Ik ben er zelf heel erg over te spreken. Voor de hele omslag moeten jullie nog even geduld hebben.

 

0

Add a Comment