Min of meer, mijn achtste roman

Posted by:

11-6-2014 Vandaag ben ik naar mijn uitgever gereden om mijn nieuwste boek ‘Min of meer op te halen. Mijn achtste roman is dus een feit. Het is nu dus ook te bestellen en binnenkort te leen bij de bibliotheken.

Exif_JPEG_PICTUREEetstoornissen

Min of meer is een boek met een heftig thema. Het gaat namelijk over eetstoornissen. Mijn twee hoofdpersonages hebben allebei te maken met een eetstoornis en dat beïnvloedt hun leven behoorlijk. Tobias heeft anorexia en hij twijfelt daardoor behoorlijk aan zijn eigen mannelijkheid. Donna heeft Binge Eating Disorder en durft daardoor niet de stap te wagen haar leuke collega mee uit te vragen.

Trots

Het is altijd een bijzonder gevoel wanneer je je eigen boek in handen hebt. Min of meer was vooral vanwege het thema niet gemakkelijk om te schijven en ik denk dat het daardoor juist een heel krachtig boek is. Ik heb tijdens het schrijven echt meegeleefd met mijn hoofdpersonages en ik vond het jammer dat ik afscheid van ze moest nemen. Een groot voordeel is wel dat jullie, mijn lezers, nu kennis kunnen maken met Donna en Tobias. Ik ben ontzettend trots op Min of Meer en het boek staat dan ook al te pronken in mijn kast.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar dit boek? Binnenkort ligt het in de bibliotheken en het is ook al te bestellen bij de boekhandels. Op Bol.com is hij nog niet te bestellen, maar ook dit zal slechts een kwestie van tijd zijn. Uiteraard ben ik heel erg nieuwsgierig naar jullie leeservaringen. Laat het me dus vooral weten als je het boek uit hebt!

Genieten

Ik ga nog even genieten van mijn nieuwe boek, maar veel tijd is er natuurlijk niet. Er moeten nieuwe boeken geschreven worden.

0

Add a Comment