Nieuw boek en aangekondigd boek

Posted by:

Mijn nieuwste roman Gebroken glas is onlangs verschenen en ondertussen al in een aantal bibliotheken. Ondertussen sta ik natuurlijk niet stil. In het najaar zal mijn TIENDE boek namelijk verschijnen!

Gebroken glas

Gebroken glas is mijn negende roman, met in de hoofdrol Nikki. Zij heeft een nieuw bed & breakfast geopend, maar storm loopt het niet. Als er dan eindelijk twee mannen komen, merkt Nikki al snel dat ze er niet zijn om vakantie te houden…

Het boek is onlangs verschenen, en het is mijn negende roman. Dit keer heb ik minder met actuele thema’s gewerkt dan bij andere titels, maar ik vind het wel een zeer geslaagd boek geworden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

Exit USA

In november zal Exit USA verschijnen en dit wordt mijn TIENDE roman. Het boek speelt zich af in Amerika, tijdens een singlereis. Lana heeft deze reis geboekt om haar gedachten op een rij te zetten na haar breuk met Pascal, maar dan blijkt dat hij dezelfde reis heeft geboekt…

Het wordt mijn tiende roman en ik ben van plan hier wat leuke dingen mee te doen. Wat precies? Even geduld nog!

1

Comments

  1. diane  juli 7, 2015

    10 romans op jouw naam.daar mag je trots op zijn xxx

    reply

Add a Comment