Updates van de afgelopen tijd

Posted by:

16-2-2016

Ik heb het heel erg druk, waardoor het bloggen er behoorlijk bij ingeschoten is. Daarom schrijf ik nu een zeer uitgebreide blog over de afgelopen tijd. Met in deze blog: de release van mijn boek Exit USA, Het Valentijnfestival en mijn aankomende boek!

Exit USA

Exit USA is in januari verschenen en dat ging gepaard met een geweldige boekpresentatie. Eerst was een vragenrondje met auteurs Jose Vriens, Maresa Jacobse en Kirstin Rozema. Er werden vanuit het publiek veel vragen gesteld. Daarna was er de daadwerkelijke boekpresentatie. Ik kreeg van mijn uitgever een prachtige ingelijste poster van de omslag. Daarna was er nog tijd om de gekochte boeken te signeren. Ik heb een hele leuke dag gehad.

CYRwiERWMAAacbQ

Recensies

Er zijn ondertussen ook al een berg recensies verschenen. En eigenlijk ben ik erg tevreden met het resultaat. De Biblion-recensie is de belangrijkste recensie van allemaal en dat was deze:

Als Lana haar vriend betrapt met een andere vrouw verbreekt ze de relatie. Om tot rust te komen boekt ze een rondreis door Amerika. Tot haar verbazing en ergernis blijkt haar ex ook deel uit te maken van het gezelschap. Hij doet zijn best om het weer goed te maken. De verschillende karakters van het reisgezelschap worden tamelijk zwart-wit beschreven. Maar de hoofdpersonen zijn reële mensen die keuzes moeten maken, met verstrekkende gevolgen. Het verhaal leest lekker weg en heeft soms iets van een reclamecampagne om de VS te bezoeken. De schrijfster is er geweest en duidelijk heel enthousiast over alles wat ze gezien heeft. Echt ontspanningslectuur. Dit is haar tiende ‘feelgoodroman’ zoals ze zelf aanduidt.

Verder zijn er ook nog andere recensies verschenen van het boek, namelijk:

Boekenbijlage
Hebban Lezersrecensie Diane Kooistra
Hebban Lezersrecensie Jose Vriens
Chickli

En ook had ik, om mijn tiende roman te vieren, een speciale blogtour georganiseerd. Ook daar zijn een aantal recensies en interviews uit gekomen:

Connie Flipse
FollowMeMove
Donderdesign
Rose and books
More Delight
Nakita’s Library
Reviews and roses
Moonplanet

Valentijnfestival en Valentijngenootschap

Afgelopen weekend was het tijd voor het Valentijnfestival. Een jaarlijks evenement, waar onder anderen het beste romantische boek wordt bekroond. Ik heb deze prijs niet gewonnen, máár mijn boek Gebroken glas heeft wel de meeste stemmen gehaald van de boeken die niet genomineerd waren. Dit betekent dat ik net als vorig jaar een Wildcard nominatie in de wacht heb gesleept. Hoe gaaf is dat!

Tijdens het festival konden mensen ook op de foto met hun favoriete auteur en mijn moeder wilde dit graag doen. De foto is superleuk geworden:

 

jeroenmies_fotografie-5339

 

Ik heb deze dag erg veel lieve mensen gesproken, die me vertelden dat ze van mijn boeken hebben genoten. Dat was erg bijzonder.

Ook ben ik vanaf deze dag officieel bestuurslid van het Valentijngenootschap. Het Valentijngenootschap is opgericht om het romantische boek meer media-aandacht te geven. Ik ben nu de nieuwe penningmeester en zal de social media bij gaan houden.

Nieuw boek

Ondanks dat Exit USA nog niet zo lang uit is, staat er alweer een nieuw boek aangekondigd, namelijk Getekend. Meer lezen over dit boek? Kijk hier!

0

Add a Comment