WWW-Beroepen, deel 8: Werken in het Dolfinarium

Posted by:

ISBN: 978-90-8660-077-9
Uitvoering: Paperback
Genre: Informatief, jeugd
Aantal pagina’s: 55
Uitgever: Ellessy
Prijs: € 11.95

Koop boek

Scholieren moeten spreekbeurten houden en werkstukken maken. Over de onderwerpen zijn vaak alleen maar boeken verschenen die te moeilijk zijn voor hen of te uitgebreid. Ook kiezen de leerlingen onderwerpen waarover weinig of geen literatuur van is verschenen. Na onderzoek in openbare bibliotheken is gebleken dat er behoefte is aan informatie over veelgevraagde onderwerpen voor spreekbeurten en werkstukken, bijvoorbeeld over beroepen.

Deze reeks WWW (=Wij willen Weten)- beroepen voorziet in die behoefte en geeft handige en bondige informatie t.b.v. beroepsoriëntatie voor een brede doelgroep. De serie WWW-beroepen is een goede inleiding voor beroepskeuze en bevat informatie over de (voor)opleiding.

Wanneer je aan kinderen vraagt wat ze willen worden, dan zul je vaak het antwoord ‘Dolfijnentrainer’ krijgen. In het boekje ‘Werken in het dolfinarium’ wordt uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken als je met dolfijnen en andere zeezoogdieren werkt. De informatie is afkomstig van het Dolfinarium te Hardewijk en de Dolphin Academy in Curaçao.

0