Bloggen voor ondernemers

Als ondernemer doe je er goed aan om een zakelijke blog bij te houden. Je wordt gezien als een expert, kunt meer bezoekers genereren en daardoor ook een hogere omzet creëren. Leer in Vorden alles wat je moet weten om een goede blog te schrijven tijdens een vier uur durende training in de Keuken van Hackfort, gevestigd in het koetshuis van Kasteel Hackfort. De training is inclusief koffie/thee en een heerlijke lunch. Er zijn twee cursussen waar je uit kunt kiezen. De instapcursus is voor ondernemers die graag willen bloggen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. De masterclass is voor ondernemers die al een blog hebben en deze willen verbeteren. Wil je beide cursussen volgen? Dat kan! Ze sluiten namelijk perfect op elkaar aan. Per ochtend kunnen er maximaal tien deelnemers meedoen. Er is bewust gekozen voor een kleine groep. Op deze manier blijft het persoonlijk.

Over mij

Ik ben Suzanne Peters, een tekstschrijver in Zutphen. In de afgelopen tien jaar heb ik letterlijk duizenden blogs geschreven over de meest uiteenlopende onderwerpen en meer dan twintig boeken geschreven. Enkele succesvolle blogs heb ik verkocht. Daarnaast heb ik al veel mensen advies en tips gegeven om hun schrijfstijl te verbeteren.

Bloggen voor ondernemers – instapcursus

  • 14 juli 2018
  • Keuken van Hackfort, Vorden
  • € 150 (inclusief BTW)

Leer de basis van het bloggen. Hoe bedenk je goede onderwerpen? Hoe lang moet een blog zijn en wat is de perfecte indeling? Hoe zit het met afbeeldingen en auteursrechten? Geschikt voor wie beperkte tot gemiddelde schrijfervaring heeft.

  • 10.00 – 14.00 uur
  • Inclusief koffie/thee, lunch en een PDF met informatie na afloop

Bloggen voor ondernemers – masterclass

  • 21 juli 2018
  • Keuken van Hackfort, Vorden
  • € 150 (inclusief BTW)

Leer van de feedback op je eigen blog en die van anderen om je schrijfwerk te verbeteren en je valkuilen te ontdekken. Ook leer je hoe je kunt schrijven met zoekmachines en social media in het achterhoofd en hoe je een goede call-to-action in je tekst verwerkt. Tot slot weet je na de masterclass hoe je blog ervoor zorgt dat anderen je als expert op jouw vakgebied zien, hoe je website dankzij je teksten hoger in zoekmachines kan komen staan en hoe je je omzet met bloggen kunt verhogen.

  • 10.00 – 14.00 uur
  • Inclusief koffie/thee, lunch en een PDF met informatie na afloop

Foto van keukenvanhackfort.nl

Combinatiedeal

Kom beide ochtenden en krijg 10 procent korting.

Goed om te weten

Er is per cursus ruimte voor tien deelnemers. Je deelname is pas bevestigd wanneer de betaling is voldaan.

Vragen?

Neem contact met me op voor meer informatie of mail naar info@suzannepeters.nl

Aanmelden

Ik meld me aan voor:
Instapcursus (150 euro)Masterclass (150 euro)Combinatiedeal (10 procent korting)