Wij Willen Weten: Werken in de horeca

ISBN: 978-90-8660-042-7
Uitvoering: Paperback
Genre: Informatief, jeugd
Aantal pagina’s: 63
Uitgever: Ellessy
Prijs: € 11,95

Scholieren moeten spreekbeurten houden en werkstukken maken. Over de onderwerpen zijn vaak alleen maar boeken verschenen die te moeilijk zijn voor hen of te uitgebreid. Ook kiezen de leerlingen onderwerpen waarover weinig of geen literatuur van is verschenen. Na onderzoek in openbare bibliotheken is gebleken dat er behoefte is aan informatie over veelgevraagde onderwerpen voor spreekbeurten en werkstukken, bijvoorbeeld over beroepen.

Deze reeks WWW (=Wij willen Weten)- beroepen voorziet in die behoefte en geeft handige en bondige informatie t.b.v. beroepsoriëntatie voor een brede doelgroep. De serie WWW-beroepen is een goede inleiding voor beroepskeuze en bevat informatie over de (voor)opleiding.

Veel banen horen bij de horeca, zoals ober en kok. Het is een populaire baan en veel kinderen willen graag weten wat er allemaal bij komt kijken. Leer over de Franse termen in de keuken, de verschillende snijtechnieken, veiligheid in de keuken en kom erachter wat de er voor een opleidingen zijn. Het is een divers boekje waar je veel te weten komt over de horeca en het werken in de horeca.