ZIM Frame - Tag (Dimensions) Template

Hoe breng je een boodschap over, terwijl je er zelf niet bij bent? Er is voor de potentiële klant geen ruimte om vragen te stellen. Niemand ziet je brede lach of enthousiasme. De kans dat een tekst anders wordt gelezen dan wat jij in je hoofd hebt is groot.

Hoe wordt jouw boodschap begrepen?

Hoe een onderneming naar het publiek kijkt is anders dan hoe het publiek naar een onderneming kijkt. Een tekst die verkeerd gelezen wordt, raakt de lezer niet. We doen pas zaken met een bedrijf wanneer iets goed voelt en het complete plaatje klopt. Heb jij geschreven teksten waarvan de boodschap verkeerd begrepen wordt? Dan gaat jouw potentiële klant naar een concurrent waar het verhaal wél klopt of goed voelt.

Wil jij alvast weten of jouw huidige boodschap goed overkomt bij je publiek? Laat mij een Tekstcheck doen en ontvang een uitgebreid rapport.

Professionele tekstschrijver

Ik ben een professionele tekstschrijver in Zutphen en reis heel Nederland door om mijn klanten te helpen. Mijn voornaamste doel bij het schrijven van een tekst is het raken van de lezer. Een goede tekst zet aan tot verkoop en schrikt je lezer niet af.

Inzetbaar voor talloze wervende teksten, zoals:

 • Webteksten;
 • Brochureteksten;
 • Klantcases;
 • Folders;
 • Corporate story;
 • Blogs;
 • Geschenkboeken;
 • E-books;
 • Handleidingen;
 • SEO-teksten.

Om het juiste doel te bereiken, gaan we met elkaar in gesprek. Zo kan ik bepalen wat voor een teksten nodig zijn en kan ik je beter voorzien van goed advies.

Redigeren of herschrijven

Zit je met je handen in het haar van frustratie? Al tig keer die tekst herschreven, maar je merkt dat het allemaal niet lekker leest. Of ben je bang voor fouten die je zelf over het hoofd hebt gezien? Laat mij je tekst redigeren of herschrijven, zodat jouw tekst foutloos is en leesbaar blijft.

Blijven leren en groeien

Door mijn constante honger om meer te willen leren, ben ik volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen betreft marketing, SEO en taal. Hierdoor is mijn kennis altijd actueel en accuraat.

Goed om te weten

 • Ik kan met CMS-systemen overweg;
 • Ik bezit een basiskennis websites maken;
 • Ik werk nauw samen met diverse specialisten die ik in kan schakelen indien nodig;
 • Liever zelf schrijven? Ik vind het leuk om het je te leren!

Hulp nodig?

Neem gerust contact met me op.

Website tekstcheck

Zijn de teksten op je site wel zo goed geschreven als je denkt?

Als je ondernemer bent, heb je waarschijnlijk een website. Daar besteed je vervolgens veel aandacht aan. Je zorgt dat de site visueel aantrekkelijk is en hoopt zo je klanten binnen te halen. Een mooie site is bel…

Hoe overtuig je lezers met het AIDA-model?

Dagelijks zien we gemakkelijk duizenden reclame-uitingen. Geen wonder dat het lastig is om dan op te vallen met jouw bedrijf, dienst of product. Met het AIDA-model val je sneller op en is het gemakkelijker om potentiële klanten te overtuigen. Hoe werkt dit? Wat is het...

Lees meer

4 dingen waar je mee moet stoppen op social media

Social media is een fantastische manier om je bedrijf of product in de spotlight te zetten. Het bereik is immens en als je het goed aanpakt, stijgt de omzet behoorlijk. Maar, er zijn ook dingen die je meer schade toebrengen dan dat het je helpt. En dan is al die inzet...

Lees meer

20 goede onderwerpen voor je zakelijke blog

Wil jij een zakelijke blog, maar ben je bang dat je niet genoeg hebt om over te bloggen? Geen zorgen. Het aantal onderwerpen waar je over kunt schrijven is gigantisch. Om je op weg te helpen heb ik 20 blogonderwerpen voor jouw zakelijke blog op een rij gezet. Een...

Lees meer