Wij Willen Weten: Werken in de dierentuin

ISBN: 978-90-8660-040-3
Uitvoering: Paperback
Genre: Informatief, jeugd
Aantal pagina’s: 58
Uitgever: Ellessy
Prijs: € 10.95

Scholieren moeten spreekbeurten houden en werkstukken maken. Over de onderwerpen zijn vaak alleen maar boeken verschenen die te moeilijk zijn voor hen of te uitgebreid. Ook kiezen de leerlingen onderwerpen waarover weinig of geen literatuur van is verschenen. Na onderzoek in openbare bibliotheken is gebleken dat er behoefte is aan informatie over veelgevraagde onderwerpen voor spreekbeurten en werkstukken, bijvoorbeeld over beroepen.

Deze reeks WWW (=Wij willen Weten)- beroepen voorziet in die behoefte en geeft handige en bondige informatie t.b.v. beroepsoriëntatie voor een brede doelgroep. De serie WWW-beroepen is een goede inleiding voor beroepskeuze en bevat informatie over de (voor)opleiding.

Werken in de dierentuin is een boekje waarin je informatie krijgt over de werkzaamheden van de dierenverzorger in de dierentuin. Leer over de opleidingen die je nodig hebt om dierenverzorger te worden en lees een interview met een studente dierenverzorging. Ook kun je te weten komen welke andere beroepen er in de dierentuin te vinden zijn.