Wil jij ook leren schrijven? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik geef de volgende cursussen

writing-923882_960_720

Cursus creatief schrijven

Leer hoe je zelf een goed verhaal kunt schrijven. Hoe bedenk je nou eigenlijk een verhaal? Waar moet je op letten bij het plotten, het ontwikkelen van personages en het verbeteren van je schrijfstijl. Tijdens deze ga je vooral veel schrijven en krijg je professionele feedback om je schrijfstijl te verbeteren.

Cursus bloggen

Een blog wordt gebruikt om informatie te delen of om meer online bekendheid te krijgen. Leer hoe je goede blogs schrijft, hoe je rekening kunt houden met SEO, hoe je je blog promoot, hoe het zit met auteursrecht en vele andere belangrijke onderwerpen. Na het volgen van deze cursus weet jij alles over het schrijven van een succesvolle blog.

Cursus Scrivener

Scrivener is een handig programma dat je kunt gebruiken om te schrijven. Door de vele mogelijkheden kun je overzichtelijk aan jouw boek of blog werken. Het is echter ook een wat ingewikkeld programma wanneer je er net mee begint en het kan lastig zijn om te begrijpen hoe het werkt. Volg daarom de cursus Scrivener en ontdek ook hoe je op effectieve wijze gebruik kunt maken van dit programma.

Maatwerk

Het is uiteraard ook mogelijk om een speciale cursus op maat te volgen.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze cursussen? Neem contact op voor meer informatie.