14-9-2016

Het is ontzettend warm weer buiten, met temperaturen van boven de dertig. We hebben een heerlijke nazomer. Ideaal weer om lekker in je tuin of op je balkon met een boek te zitten en te lezen in een ontspannen roman. Ik heb vijf romans geschreven die zeer geschikt zijn voor deze warme dagen.

Dol op de zomer

Ik ben een echt zomermens. Ik houd niet van de winter of van de kou. Geef mij maar de zon. Je zult mij niet echt horen klagen dat het te warm is. In de zomer ben ik gemotiveerder, zit ik lekkerder in mijn vel en geniet ik. Ik hou ook heel erg van reizen. Vakanties in het buitenland geven me het ultieme zomerse gevoel. Het is niet gek dat ik daarom meerdere boeken heb geschreven die met de zomer te maken hebben! Welke boeken zijn dat? En welke zou jij graag willen lezen?

Zomerflirt

Zomerflirt speelt zich af in Spanje en is bedoeld voor lezers vanaf een jaar of 14, maar kan ook zeer goed gelezen worden voor het oudere publiek.

Lindy gaat voor het eerst zonder haar ouders op vakantie. Samen met haar beste vriendinnen wil ze er de beste tijd van haar leven van maken. Maar lukt dat allemaal wel? Is haar vriendschap wel sterk genoeg voor de vakantie?

Zomerliefde

Zomerflirt en Zomerliefde vormen samen een tweeluik. De boeken zijn zelfstandig te lezen, maar wanneer je wat meer te weten wilt komen, kunnen beide boeken gelezen worden. Zomerliefde speelt zich af in Maleisië.

Chantal gaat samen met haar man voor het eerst zonder de kinderen op vakantie. Ze merkt al snel dat het lastig is om een eenheid te vormen met haar man. Hoe kan ze de vakantie doorkomen zonder dat haar huwelijk in gevaar loopt?

Gebroken glas

Gebroken glas speelt zich niet af in het buitenland of tijdens een vakantie, maar gaat wel over iemand die een eigen bed & breakfast heeft geopend. De gasten blijven echter weg. Tot er op een dag twee mysterieuze mannen komen. Wat hebben ze te verbergen?

Dit boek kreeg de Wildcard nominatie voor het beste romantische boek.

Exit USA

Exit USA speelt zich af in de Verenigde Staten. Lana betrapt haar vriend met een ander en besluit om een groepsreis te maken door Amerika, om tot zichzelf te komen. Maar dan blijkt dat haar ex dezelfde reis heeft geboekt en hij is niet van plan om haar te laten gaan.

Getekend

In Getekend reizen we met Mirna mee naar Spanje, die voor het eerst een relatie heeft en met hem en zijn vrienden op vakantie gaat. Zij weten echter niet dat ze vroeger aan zelfbeschadiging deed.