Nog maar een paar weken, en dan ga ik mijn zomercursus Bloggen voor ondernemers geven. Twijfel jij of je wel mee wilt doen en of het iets voor jou is? Geen nood, er zijn meerdere redenen om mee te doen! Ik geef er zeven!

1. Ik werk met kleine groepen

Omdat ik met kleine groepjes werk, is er veel meer persoonlijke aandacht. Hierdoor kun je echt specifieke vragen stellen die passen bij jouw onderneming. Ik denk graag met je mee om te kijken hoe jouw publiek het beste bereikt kan worden middels een blog.

2. Het is niet alleen bloggen

Veel mensen denken dat het niet zo lastig is om een blog te schrijven. Je zet wat woorden achter elkaar, je publiceert het en klaar is Kees. Of toch niet? Bij mijn cursus leer je veel meer. Hoe bedenk je bijvoorbeeld goede onderwerpen en hoe zorg je ervoor dat er ritme en regelmaat zit in je blog? Hoe creëer je teksten die je klanten willen lezen? Hoe lang moet een blog zijn? Wat voor een afbeeldingen zet je erbij? Hoe zit het met auteursrechten? Hoe kun je ervoor zorgen dat je met je tekst goed gevonden wordt in zoekmachines? Hoe kun je je eigen geschreven teksten verbeteren? Kortom, werkelijk alles komt aan bod.

3. De cursus is in een inspirerende omgeving

Er is bewust gekozen voor de prachtige locatie Keuken van Hackfort. We zitten in het koetshuis van Kasteel Hackfort en alleen al de wandeling van de parkeerplaats naar de locatie voelt bijna sprookjesachtig aan. Schrijven – en ook het schrijven van een blog – is een creatieve bezigheid, en waar kan dat beter dan bij een kasteel?

4. De cursus bloggen voor ondernemen is voordelig

Veel trainingen zijn een stuk duurder, waardoor het voor kleine ondernemers lastig is om het geld bij elkaar te leggen. Voor een training van vier uur betaal je bij mij slechts 150 euro inclusief btw. Dit is inclusief een heerlijke lunch. Ook krijg je na afloop een PDF-bestand met alle informatie, zodat je deze de komende jaren kunt blijven gebruiken. Kom je beide ochtenden? Dan krijg je ook nog eens tien procent korting.

5. Je verdient de investering gemakkelijk terug

Doe je wat je wordt geleerd? Dan vergroot je de kans dat nieuwe klanten je vinden en kun je je omzet verhogen. Welke ondernemer wil dat nou niet?

6. Ik heb verstand van zaken

Ik heb in de afgelopen jaren extreem veel geschreven. Er staan meer dan twintig boeken op mijn naam en ik heb in acht jaar tijd duizenden webteksten geschreven. Tijdens mijn werk als redactrice bij InfoNu heb ik duizenden teksten van anderen beoordeeld. Vaak weet ik binnen een paar seconden al wat er nodig is om jouw tekst te verbeteren en ik kan dat helder uitleggen.

7. Het is leuk om nieuwe dingen te leren

Face it, het is toch gewoon ontzettend leuk om nieuwe skills te leren? Voeg bloggen ook toe aan het rijtje van je vaardigheden!

Meedoen?

Aanmelden kan nog tot en met 9 juli. Er is beperkte ruimte beschikbaar. Bekijk de informatie.