April is alweer even achter ons. Zoals gewoonlijk vertel ik elke maand hoe het blogproject is verlopen. En wederom: het aantal bezoekers is gegroeid. Ik deel al mijn statistieken met jullie.

Blogproject

Bloggen voor meer bereik en werken aan een geheel nieuwe website, waarbij het vooral draait om unieke content. De website waar ik dit voor doe is huisdieradvies.nl.
Bekijk het overzicht van alle blogs over dit project om de eerdere statistieken te zien.

De maand april

In maart schreef ik al dat ik een flinke schouderblessure heb. Hierdoor heb ik mijn computertijd buiten werktijden om beperkt gehouden. Het gaat gelukkig wel beter en de behandeling bij de fysio werkt zichtbaar goed. Ik heb daardoor vier nieuwe artikelen kunnen schrijven.

Eentje daarvan was mijn eerste gesponsorde post. Heel tof om eens benaderd te worden om een gesponsord bericht te schrijven. Dit soort dingen had ik vooraf niet durven bedenken.

De site is nog wel steeds erg traag, maar ik geloof dat hier binnenkort wat meer verbetering in zal komen. Laten we het hopen! Er wordt in ieder geval naar gekeken door mensen die er meer verstand van hebben dan ik. Ik ben vooral goed in het schrijven zelf en ik kan wel wat met WordPress, maar dit wordt me toch net wat te technisch.

De statistieken

Zoals elke maand ook nu weer de statistieken van april, in Google Analytics en Google Search Console.

Opvallend aan de statistieken

Ik heb alweer een stijging gezien van ruim 1.000 bezoekers. Wat ik extra opvallend vind, omdat ik vorige maand maar één nieuw artikel heb gepubliceerd. Nou weet ik dat het soms een aantal maanden kan duren tot resultaten in Google zichtbaar zijn, dus dat verklaart heel veel. Maar toch: opvallend vind ik het wel. En ik ben er blij mee dat de stijging blijft aanhouden.

De komende maand

Mei is al begonnen. Ik ben ook alweer langzaam begonnen met meer bloggen. Ik bouw het een beetje op, om mijn schouder niet meteen weer zwaar te overbelasten. Ik hoop volgende maand wel weer aan te kunnen geven dat ik weer lekker heb geschreven. Ik heb nog steeds een enorme lijst aan ideeën die ik maar wat graag wil uitwerken.