Inmiddels zijn we alweer anderhalfjaar bezig met deze uitdaging. Hoe gaat het nu met de cijfers? Ik deel het, zoals iedere maand, weer.

Blogproject

Bloggen voor meer bereik en werken aan een geheel nieuwe website, waarbij het vooral draait om unieke content. De website waar ik dit voor doe is huisdieradvies.nl.
Bekijk het overzicht van alle blogs over dit project om de eerdere statistieken te zien.

De maand juni

In juni schreef ik zes artikelen. En dat waren er eigenlijk meer dan ik had gedacht geschreven te hebben. Ik ben namelijk niet alleen met het schrijven van de artikelen bezig geweest, maar heb ook de hele site verhuisd naar een andere server. De snelheidsproblemen, die ik al zo lang heb met de site, zijn eindelijk enigszins opgelost.

Er ging nog best veel tijd zitten in het omzetten van de website, hoewel ik het grotendeels heb laten doen. Ik wilde namelijk de site goed controleren, om te zien of alles goed was gegaan tijdens de verhuizing. Blij met mijn nieuwe hosting en de verbeterde snelheid op de site.

Statistieken

Zie hieronder de screenshots van de statistieken in juni.

Wat viel er op aan de statistieken?

In mei regende het heel erg veel en in juni hadden we juist veel dagen stralend weer. Ik kon precies zien wanneer het warm was, omdat de bezoekersaantallen dan duidelijk minder werden. Logisch: iedereen genoot van het heerlijke weer. Ik was zelf ook meer buiten en daardoor minder online. Dat het aantal bezoekers in juni dus lager ligt dan in mei, zie ik niet direct als een probleem. Ik verwacht dat het allemaal wel bijtrekt. Zeker nu de site een stuk sneller is dan voorheen.

De komende maand

Er zijn een aantal onderwerpen die ik heel erg graag wil gaan uitwerken, dus dat ga ik de komende maand doen. Nog steeds geldt: de inspiratie is er. Nu het uitwerken nog. En ik verwacht deze maand wel lekker veel te kunnen schrijven.