Het is bijna 2017 en dat betekent dat er een hoop nieuws aankomt. Nieuwe boeken, en natuurlijk ook toekomstige boeken. Wat kunnen jullie verwachten?

daarzijnvriendenvoorDaar zijn vrienden voor

Daar zijn vrienden voor is mijn nieuwste boek. Het is net van de pers gekomen en overal te bestellen. Binnenkort zal het ook in de bibliotheken te vinden zijn. Het boek gaat over twee vriendinnen die elkaar alles vertellen. Of toch niet? Is het gras groener aan de andere kant?

 

Ik heb enorm veel plezier gehad tijdens het schrijven van dit boek en ik kan niet wachten om te horen wat de reacties van jullie zijn!

Binnenkort geef ik een exemplaar weg op Facebook, dus zorg dat je mijn pagina liked om de actie niet te missen!

 

rekenmaarReken maar!

Ondertussen schrijf ik natuurlijk gewoon lekker verder. In juni staat alweer een nieuw boek gepland, namelijk: Reken maar! Dit boek heeft als actueel, maatschappelijk thema een dwangneurose en het gaat over Jasmine en Quinten, die naast elkaar wonen. Het wordt mijn dertiende liefdesroman en ik kan alvast vertellen dat cijfers hier heel erg belangrijk in zijn.

 

Non-fictie

Ik heb in het verleden veel non-fictie geschreven en daar ben ik ook nu weer druk mee bezig. Ik ga namelijk een boek schrijven over YouTuber Paul Goudsmit. Hij heeft twee YouTube-kanalen (TheKing77NL en King_Alert). Beide kanalen hebben meer dan 100.000 abonnees. Het Non-fictieboek is zowel geschikt voor de fans, als voor mensen die graag meer willen weten over de YouTube-wereld. We zijn nu al heel druk bezig samen om er een prachtig boek van te maken. Zo komen we regelmatig bij elkaar, zodat we kunnen praten over de inhoud. Het is een erg leuk project waar ik nu al heel veel plezier aan beleef. Het boek staat gepland voor mei of juni. Er is nog geen omslag voor.

Andere projecten

Er zijn ook nog wat andere projecten waar ik druk mee bezig ben. Zo lees ik momenteel zo’n 60 korte romantische verhalen die zijn ingezonden voor de schrijfwedstrijd van het Valentijngenootschap. Ik moet alle verhalen beoordelen en dit is ontzettend leuk om te doen. Ook zijn we bezig met de voorbereiding van het Valentijnfestival, waar het beste romantische boek én de winnaar van de schrijfwedstrijd bekend wordt gemaakt. Verder gaan er ook nog wat zaken aankomen waar ik nog niet heel veel over kan zeggen, maar waar mijn lezers ongetwijfeld heel blij mee zullen zijn!

2017

2017 wordt een druk jaar, waarin ik veel ga schrijven en ondernemen. Ik wil jullie allemaal alvast een prachtige jaarwisseling wensen en hopelijk hebben jullie een schitterend 2017 met veel mooie en inspirerende momenten!