20-12-2013

Min of meerMijn boek Blijf Bij Me is net een maand uit, en ik kan nu alweer een aankondiging doen voor een volgende roman! Juni 2014 staat mijn achtste liefdesroman gepland, met de titel Min of Meer. Blijf Bij me is een vrij luchtig boek, maar dat geldt niet voor Min of Meer. Het gaat over eetstoornissen en het heeft een paar boeiende hoofdpersonages.

De research voor dit boek is niet gemakkelijk geweest. Tobias, de mannelijke hoofdpersoon in het boek, heeft anorexia. Het is echter érg moeilijk om mannen met anorexia te spreken. Waarschijnlijk door het taboe dat er nog steeds heerst. Gelukkig heb ik toch de nodige hulp gekregen voor dit boek en ik ben erg benieuwd wat mijn lezers ervan zullen vinden.

Leuk om te vermelden is trouwens dat Min of Meer mijn eerste boek zal zijn dat in de ik-vorm is geschreven. Is dat me gelukt? Jullie zullen nog een half jaar moeten wachten om daar antwoord op te kunnen geven.