Veel auteurs hebben een eigen blog op hun website. Het werd tijd dat ik daar ook eens aan mee ging doen. Een blog is toch net wat leuker en persoonlijker dan een saaie ‘welkom op mijn website’ pagina en op deze manier kan ik jullie ook wat meer van mijn leven laten zien. Ik zal proberen geregeld nieuwe blogs te posten.

Laat ik met deze eerste blogpost, dan maar eens beginnen met het nieuwe project waar ik aan meewerk: Pikas. Pikas zijn korte verhalen die je op je smartphone of tablet kunt lezen. Je kunt een verhaal in ongeveer twintig minuten uitlezen en nog leuker: je bepaalt zélf hoe het verhaal afloopt. Je hebt namelijk drie verschillende eindes, die alle drie compleet verschillend zijn.
Toen ik werd gevraagd om mee te werken aan dit project was ik eigenlijk al  meteen enthousiast. Pikas is vernieuwend, origineel en erg leuk voor onderweg. Daarnaast vind ik het een leuke uitdaging om niet één, maar drie eindes te bedenken.
Mijn eerste Pikas verhaal heet ‘De trap’ en gaat over kindermishandeling. Een keer geen romantisch verhaal, zoals de mensen van me gewend zijn. Wel dramatisch.

Binnenkort zullen er zeker nog meer verhalen van me verschijnen bij Pikas. Ik heb al een aantal leuke ideeën en ik kan niet wachten om ze uit te werken.

Ook een keer een Pikas schrijven? Op www.pikas.com kun je gebruik maken van de schrijverstool.

Mijn verhaal ‘De trap’ al gelezen? Ik ben érg benieuwd naar je reactie!